De prehistorie

Op zoek naar een computer waar ik Linux op kan installeren, ben ik op een oude Pentium 150 gestoten, die hier al jaren stof stond te vergaren.

64 MB ram, een harddisk van 2 GB, niet eens een PS/2-keyboardingang of muispoort, geen USB, Windows 98, Internet Explorer 5, geïnstalleerd voor dial-up via Freegates, Office 2000, Acrobat 4, Quicktime 3… talk about blast from the past!

Ik ga er een harddisk van 30GB insteken en rustigaan beginnen aan de installatie van Slackware denk ik.

…ack! de netwerkkaart is on the fritz. Dedju. Ik had echt geen zin om de computer waar ik een paar dagen geleden zo schoon XP op geïnstalleerd heb voor iedereen, te recycleren. Maar ’t zal niet anders kunnen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.