Echo chamber

Dingen die ik vanmorgen gelezen heb:

Abu Ghraib is Noam Chomsky’s narrative turned into images more stunning, more damaging, more powerful than a million polemics from Ted Rall or Susan Sontag. It is Osama’s dream propaganda coup. It is Chirac’s fantasy of vindication. It is Tony Blair’s nightmare. [Andrew Sullivan]

Machtig: Apocamon. De apocalyps van Johannes als ware het een Pokémon-verhaal.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.