Een fijne casemod

En wel alhier.

One Comment

  • Ja ZALIG he?! Had hem gisteren al zien staan in een link-roundup bij planet halflife. Vooral de gunkerization van alles vind ik zeer knap. De cd-rom drive ziet er uit als een zwarte doos van een vliegtuig of zo, en het toetsenbord (!) is ECHT goed. Stukken eruit gebroken/gedremeld/gesmolten (?) en alle toetsen gunky gemaakt :) Van een beetje afstand ziet dat toetsenbord er uit als een oud stuk scheeps-staal dat al 30 jaar in een haven ligt te roesten. En dan die ampèremeter met het vies beduimelde raampje, zo’n schoon detail, het feit dat de vetzakkerij weggeveegd is boven de 4 en de 5 op de wijzerplaat. Ik ben gewoon thrilled, zó goed is dat ding gemaakt :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.