En ook nog

Geen foto van de dag-materiaal, not even remotely, maar toch belangrijk om aan de wereld kond te doen (yeah right): het gasvuur dat ik wil. Twee vuren links, twee vuren rechts, een grote plaat in het midden, en twee (of vier?) ovens. In de etalage in de Oudburg, en dat we maandag zeker de prijs gaan vragen:

ons volgend vuur

En ook nog, andermaal met een straatlengte voorsprong de minst fotogenieke verkiezingsfoto: Danny Vandenbossche. Overigens een bijzonder sympathiek en competent politicus, en levend bewijs van substance over style. Of tenminste substance over looks:

danny

Mijn stem heeft hij alvast!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.