Fotolog

Voilà, ik heb er ook één.

CSS voor zachte schaduwen gepikt van A List Apart, en het idee voor de kalender heb ik ook ergens vandaan, maar ik weet begod niet meer waar.

Ik dacht eerst een achtergrondpatroon te forceren op de pagina, en ik zie wel graag oud behangpapier, dus ik op zoek naar paisley wallpaper—wie schetst mijn verbazing toen ik op deze pagina terechtkwam, waar ik leer dat

In the PAISLEY PRINT PATTERN, you have a connection with CATHOLICS – THE COUNTRY OF INDIA (WITH ALL THEIR GODS) – GOAT HAIR (GOAT IS THE SYMBOL FOR THE DEVIL) – MUSLIMS – PRAYER RUGS – JESUITS – CULTS – SEERS – MAGICIANS – OCCULT
JESUS IS THE DELIVERER

Tja. Dat weet ik dan ook weer.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.