Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Fotolog

Voilà, ik heb er ook één.

CSS voor zachte schaduwen gepikt van A List Apart, en het idee voor de kalender heb ik ook ergens vandaan, maar ik weet begod niet meer waar.

Ik dacht eerst een achtergrondpatroon te forceren op de pagina, en ik zie wel graag oud behangpapier, dus ik op zoek naar paisley wallpaper—wie schetst mijn verbazing toen ik op deze pagina terechtkwam, waar ik leer dat

In the PAISLEY PRINT PATTERN, you have a connection with CATHOLICS – THE COUNTRY OF INDIA (WITH ALL THEIR GODS) – GOAT HAIR (GOAT IS THE SYMBOL FOR THE DEVIL) – MUSLIMS – PRAYER RUGS – JESUITS – CULTS – SEERS – MAGICIANS – OCCULT
JESUS IS THE DELIVERER

Tja. Dat weet ik dan ook weer.

1 reactie

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑