Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Gizmo Jahjah

Op het Gremlin-élan verder, en ook wel omdat niets zo grappig is als een goeie troll:

jahjah

Wie is die Vermeersch wel dat hij Abou Jahjah zomaar discrimineert?! Het is Jahjah toch zijn goed recht om te zeggen wat hij wil!! Of is dat ook al tegen de vrije meningsuiting?!

Schone meneer die “moraalfilosoof”, zo de AEL monddood willen maken—dat doet met denken aan die crypto-Vlaams Blokkers die al hun beweringen beginnen met “pas op ik ben geen racist maar“.

😀

update: Voor de goede orde, ’t was voor te lachen hé gasten. Professor Vermeersch heeft in deze gelijk, Abou Jahjah heeft zich in de positiefst mogelijke interpretatie minstens zéér ongelukkig uitgedrukt, en dit heeft uiteraard niets met monddood maken te zien.

’t Is maar dat ik nog maar eens zo’n mens zie die een japanse naam wil, en dat ik bijzonder weinig vertrouwen heb in de ironie-radar van de gemiddelde iternetgebruiker 🙂

5 reacties

  1. Die meneer Vermeersch is van de oude stempel. Iedereeen moet zich maar aanpassen? Aan wat eigenlijk?? Kijk maar eens in ons industrielandje wie het vuile werk nog wil doen! Ja de mensen bang maken van de vreemdelingen, daar zij de meeste zeer goed in. Met op kop natuurlijk het Vlaems blokje. Misschien kan die moraal(ridder) het nog eens gaan vertellen op de VTM, in het klasse programma van Goedele,eeuhh. Zodat de kijkers vlug hun achterdeur op slot kunnen doen, en iedere vreemdeling kunnen zien als een dief.
    Goe bezig, moraalfilosoof

  2. Malaysia zou bijvoorbeeld een goed multicultureel land om als Belg naar te Migreren (er zijn hier 67 ethnische achtergrond die wreedzaam – meestal toch – samenleven). Misschien dat meneer “Addoul Allah” naar hier moet komen. Ik denk dat wel zelfs de Moslims hem snel zouden doen zwijgen.

  3. Ehh,

    het is inderdaad de omgekeerde wereld: een spiegel…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑