Gizmo Jahjah

Op het Gremlin-élan verder, en ook wel omdat niets zo grappig is als een goeie troll:

jahjah

Wie is die Vermeersch wel dat hij Abou Jahjah zomaar discrimineert?! Het is Jahjah toch zijn goed recht om te zeggen wat hij wil!! Of is dat ook al tegen de vrije meningsuiting?!

Schone meneer die “moraalfilosoof”, zo de AEL monddood willen maken—dat doet met denken aan die crypto-Vlaams Blokkers die al hun beweringen beginnen met “pas op ik ben geen racist maar“.

😀

update: Voor de goede orde, ’t was voor te lachen hé gasten. Professor Vermeersch heeft in deze gelijk, Abou Jahjah heeft zich in de positiefst mogelijke interpretatie minstens zéér ongelukkig uitgedrukt, en dit heeft uiteraard niets met monddood maken te zien.

’t Is maar dat ik nog maar eens zo’n mens zie die een japanse naam wil, en dat ik bijzonder weinig vertrouwen heb in de ironie-radar van de gemiddelde iternetgebruiker :)

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.