Internetbeveiliging

Jan vraagt of ik op de computers van de kinderen een vorm van internetprotectie zet.

Neen. Of beter: ik zet er beste internetbeveiliging op die er is: de computers van de kinderen zijn met elkaar verbonden, maar ze hebben geen toegang naar het internet.

Ik ben er nog niet helemaal uit hoe we het gaan aanpakken alsze uiteindelijk wel internet zullen hebben, maar dat zullen we dan wel bekijken. Ik ben niet zo bang van de veiligheidsaspecten (gewoon een goeie firewall, up to date blijven met de nodige patches, en de computer zo instellen dat ze praktisch geen rechten hebben), maar wel voor de dingen die ze gaan zien.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.