iTunes Europa?

Te lezen bij MacPlus:

De source proche des Majors du disque, MacPlus a appris qu’iTunes Music Store Europe serait en phase finale d’optimisation, mais qu’en tout état de cause le
prix des morceaux était fixé à 1,29€.

Er wordt wel een uitleg aan gegeven, maar verdorie, dat is meer dan anderhalve keer zo duur als in de verenigde S van A!

One Comment

  • ik vind dat allemaal zever van die verkoop van music door apple. niet omdat van appel komt wel integendeel. er zijn ondertussen al studies die het marginale effect aantonen van mp3-markten(legaal of niet) op de verkoop van cd’s in hun gewoon cd-audio formaat. ik kan altijd een aantal studies aanhalen. waarom is dat nu echt zo slecht dat er via kazaa wordt music rondgestuurd. het gebeurt toch, dat is gewoon niet te stoppen en het is beter dat het openlijk gebeurt anders krijgt de mafia er controle over. gelijk de prostitutie.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.