Jools

’t Is weer fameus goed op Jools Holland. Ik heb Sandra speciaal wakker gemaakt voor Morissey. Zij heeft alles wat die mens ooit gemaakt heeft, en mijn rug moest vroeger maar gedraaid zijn of het was al Smiths of Mozzer dat de klok sloeg.

Nu kan ik mijn rug niet meer draaien en is het dus zwaar geminderd met de zwartzakkerij, en met de kinderen en alles is het niet zo vanzelfsprekend om een potje Morissey te doen, maar nu is de man dus terug. Op Jools. Live.

Ik zou bijna zeggen dat hij geen haar veranderd is, maar dat zou gelogen zijn. Hij is verouderd.  Zeven jaar sinds zijn laatste plaat, tchh.  Hij is gelijk doodnerveus, hoe schattig. En het is morgen (vandaag) zijn verjaardag: de hele studio doet Happy Birthday.

Na het interview-aan-de-piano:

“Is there any show you’d rather be on than here?”

“Yeah. Badger Watch.”

Zo kennen we hem wel weer :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.