Kookboek

A Boke of Gode Cookery is James Matterer’s collection of medieval recipes which he has translated and adapted for the modern cook. James has been preparing medieval food since 1979 and has been working from period sources and creating his own contemporay redactions since 1989. Each recipe here is derived from his own personal experience in the recreation of that dish.

Each recipe contains the original documented medieval version, followed by James’ modern translation and redaction, along with notes and a bibliography of the period source. Each page also contains a link to metric, celsius, & gas mark equivalencies for measurements & temperatures.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.