Kuis

Grote kuis gehouden op mijn computer, en tot nog toe op een kleine twee uur tijd een dikke 44 gigabyte aan nonsens uitgewist.

Ik weet het, schandalig. Maar helaas: dat is wat er gebeurt als je een tv-tunerkaart hebt en die instructies geeft om elke dag het middagjournaal en de zondag de Zevende Dag op te nemen. En dan in het hospitaal geraakt en er niet meer aan denkt tot de computer verhuisd wordt. Euh ja, en ook: dat is wat er gebeurt als er drie harddisken van 120 gb in de een computer zitten.

Enfin, ik ga nog maar wat verder reorganiseren. En dan misschien eens beginnen aan een Nutteloos Project—hoogtijd dat ik er nog eens zo één doe! En ik weet al precies wat het zal worden: ik ga mijn hele CD-collectie in MP3 omzetten.

Als ik ongeveer een 80-tal MB per CD reken, dan kom ik er met mijn nieuw vrijgekomen 44 GB. Tenzij ik meer dan 560 CD’s zou hebben, en al zou dat wel eens kunnen, dan zoek ik wel meer plaats. Of koop ik nog een grote harddisk bij.

En ook fantastisch: ik heb TheMixOffice 1.66 teruggevonden: een speciaal voor mij door Luc[as] de Groot zelf aangepaste versie van TheMixOffice.

themixoffice

Ik ben zo content als een katje.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.