Linkety link link

Hiep hoi, links du jour:

 • The Shining in 30 seconds, re-enacted by bunnies.
 • The Exorcist in 30 seconds, re-enacted by bunnies.
   
 • IDEO. Geen dutsen, vermoed ik.
   
 • Celebs zonder make-up bij W10K
 • The Perl Spectrum Emulator. Jazeker beste kijkbuiskindjes: een ZX Spectrum-emulator. In Perl. Sommigte mensen, bedenk ik wel eens, hebben teveel tijd.
   
 • A Scan of Headline Scanners: Wired pleegt een bijzonder zwak overzicht van aggregators. Ik persoonlijk heb Bloglines en gelijkaardige ondertussen laten vallen, en terug uitsluitend Newsgator-gebruiker. Wired zegt
  NewsGator is useful for those who don’t want another application running. But it’s best only for those who read a handful of news sources and don’t mind clicking multiple times to see a story.

  …wat me redelijk disingenuous lijkt. Ik heb ver door de honderd feeds in Newsgator, en de integratie met Outlook is niet zomaar een gimmick voor wie niet nog een programma wil draaien. Dat van die multiple clicks: ook geen idee waar hij het over heeft.
   

 • Van typen en the imp of the perverse: posts zoals er graag lees
   
 • Die Poe toch:
 • And I said — “What is written, sweet sister,
  On the door of this legended tomb?”
  She replied — “Ulalume — Ulalume —
  ‘Tis the vault of thy lost Ulalume!”

 • Spring-heeled Jack, wie of wat? Een alien! Of neen, grotendeels fictie! Nee, ’t is zeker de Markies van Waterford! In ieder geval een 19de-eeuwse Batman! (en die laatste link geeft de duidelijkste uitleg, ’t is wel degelijk een alien)

One Comment

 • Zelf gebruik ik ook Newsgator en ik erger me een beetje aan het feit dat op enter drukken niet – zoals bij (alle) andere newsreaders – de URL aan de post meteen in een browser opent. Misschien bedoelt ie dat?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.