Links. Rechts.

  • Interessante lectuur bij de Baen Free Library, en ik bedoel niet alleen de gratis boeken: Take, for instance, the phenomenon of people lending books to their friends — a phenomenon which absolutely dwarfs, by several orders of magnitude, online piracy of copyrighted books. What’s happened here? Has the author “lost a sale?” [vie Neil Gaiman]
  • Dit vind ik nu eens goeie affiches zie. [via Clagnut]
  • MobyGames: een serieus grote database met allerlei over games. Ik had er nog nooit van gehoord. Weird. Ook de moeite, en waar ik wel al van gehoord had: Home of the Underdogs
  • Nomic: ik herinner me dat ik daarover las in één van mijn Scientific American-leessessies in de stadbibliotheek (toen ik daar nog niet blacklisted was, heh). En ik heb het altijd al willen spelen, maar ’t is mij nooit gelukt. Story of my life!
  • Custom Calendar Providers for Outlook 2003. Zeg nog één keer dat Microsoft niet open genoeg is.
  • ({~ [:([:,i.+/0&,)-:@#) of nog ,@(({.,.}.)~-:@#) — dàt is wt ik gebruiksvriendelijke en leesbare code noem. Ik moet dringend eens kijken naar J.
  • Voor wie zich ooit zou afgevraagd hebben hoe het is afgelopen met Ya Kid K: kijk kijk.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.