Lint

Hilarisch:

It was time to call my doctor. This being Belgium, my place of residence, I made appropriate weird sounds in my crummy French describing how a visitor had developed the habit of showing up unexpectedly every couple of days in my toilet bowl to say hi. Once seated in my doctor’s office, I explained how these bits were thin and white, but how I felt fine, otherwise. My doctor sported a nice little trimmed goatee, and as I finished my story he chuckled into it. Little contented muffled sounds. I waited, patient, but brittle.

“Monsieur,” he finally said, “ce n’est pas grave. Je pense que vous avez un ver solitaire.”

Via BoingBoing.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.