Movable Type, laatste keer

Het wordt altijd maar slechter, het nieuws rond Movably Type. Alan vat het nog eens allemaal samen, en de ratten zijn het schip al redelijk hard aan het verlaten. Als iemand als pakweg Erik Sagen er de piste mee in is, dan zullen ze er bij SixApart wel niet van wakker liggen. Maar behoorlijk vocale en articulate mensen als Les Jenkins zien ze liever niet gaan vrees ik, en als zelfs Jennifer overstapt naar WordPress… nope, geen goed nieuws.

Een fijne ironie in dit alles trouwens: WordPress importeert Movable Type beter dan Movable Type 3 zelf. Ik ben er nog niet in geslaagd om mijn 600+ entries te importeren in mijn MT3.0D, maar in WordPress 1.2: geen enkel probleem.

Ik ga de komende weken (maanden?) wat meer leren over PHP, en dan denk ik ook naar WordPress over te stappen. Typepad kost mij 120 dollar per jaar, dus zoveel is dat nu ook niet, maar alle beetjes helpen: het zal uiteindelijk denk ik een eigen LAMP-machine zijn in een serieus datacenter. Met al mijn domeinen erop.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.