MT3 addendum

Nog één zaak: ik heb Movable Type 3.0D gedownload omdat ik geen probleem had met de limiet (ik gebruik het maar voor één weblog waar ik de enige auteur op ben) én omdat ik er geen probleem mee heb om een TypeKey-account aan te maken (ik heb blijkbaar als een van de eersten ontdekt dat iedereen op TypePad al automatisch zo’n ID heeft).

Wat mij wél behoorlijk ontstemd heeft, is dit:

sixapart

Hoe komen ze in ’s hemelsnaam te weten dat ik MT 2.661 staan heb? Ik heb dat al veel langer dan TypeKey bestaat, dus ze moeten ergens—zonder mijn toestemming—mijn TypePad-account verbonden hebben met de naam die ik ingegeven heb toen ik MT 2.6 gedownload heb.

That, my friends, puts SixApart firmly in the “Evil” column.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.