Nieuwe Blogger

Nu Blogger helemaal in ’t nieuw zit, zou ik wel eens mijn oud weblog aldaar weer bovenhalen.

Google doet echt serieus zijn best om de blogosfeer goed te stemmen: design door StopDesign en Adaptive Path, standards compliant, features bij (onder meer commentaar), en voeg daar dan nog eens integratie in de Google Toolbar en GMail, en wie weet wat nog allemaal in de toekomst (aggregator? bloglines-achtig?)—mighty impressive.

Voro meer informatie: Doug Bowman, Blogger.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.