Pollard

He kijk, wat lees ik in mijn Humo?

Laatst verscheen in The Times een opiniestuk van een zekere Pollard, een reactie op het veelbesproken arrest van het Gentse hof van beroep. […] Pollard nam de verdediging van het Blok op. En sorry, The Times is niet de Humo hé. Paul heeft dat artikel geschreven.

Paul = Paul Beliën, de man van Alexandra Colen. De oprichter van de brusselse rechtse extreem-conservatieve think tank waar Pollard ook lid van is.

Vies.

2 Comments

  • The Center for the New Europe. Een allegaartje van economische fundamentalisten, libertarians, randoids en geflipte lobby-vriendelijke eurocraten. Op zich zijn ze niet uitzonderlijk racistisch, wel ultieme lobbyisten voor corporatistische belangen. Ik heb niets tegen een gezonde kritiek, maar als je kijkt naar hun site (www.cne.org), zie je dat alle polemieken die ze behandelen uitdraaien in het voordeel van industriële drukkingsgroepen.

    De affiniteit van Beliën met deze groep zal eerder economisch filosofisch zijn dan grass-roots ijzertoren vlaamsgezindheid. Het zou met niet verbazen als de verstandhouding tussen het blok en de lobbyisten van CNE erop neer komt dat indien het blok aan de macht komt het ondernemingsklimaat voor de funders van CNE sterk verbetert.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.