Sudden Lift

Vanmorgen op televisie een infomercial voor Sudden Lift, een zalfje dat zou werken als een tijdelijke facelift.

Het geheel werd gepresenteerd door een vrouw bij wie de nek waarschijnlijk chirurgisch verwijderd werd:

geen nek!

Zeer vreemd.

2 Comments

  • een tijdelijke facelift. wijs. wijs. wijs. wanneer zakt u gezicht dan weer ineen gelijk een pudding ? het mafste natuurlijk is dat dergelijke infomercials effectief werken, zeker als ge zo een gezicht heb. ge moet die mensen eens opbellen, op hun hotline en met met dezelfde infomercialtoon dat product bestellen. altijd lachen geblazen zoiets.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.