Typepad slowdown problem slow time-out problem

Grrr.

Het is al een hele tijd dat Typepad traag is, vooral aan de beheersinterfacekant en de comments. Maar de laatste dagen loopt het echt de spuigaten uit: de site zelf, die begod gewoon statische html is, geeft time-outs, zelfs www.typepad.com is onbereikbaar, bah.

Betaal ik hier verdorie geld voor?

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.