Zucht

Ik heb juist de laatste versie gezien van een ding waar ik nog aan gewerkt heb toen ik nog werkte en niet met een gebroken rug thuis in de zetel zat.

Het ding trekt op niets meer. Werkt niet zoals het zou moeten. Er wordt blijkbaar niet meer gekeken naar gebruiksvriendelijkheid. Er zitten nog dingen in die er al eeuwen uit zouden moeten geweest zijn, en andere dingen die er al lang zouden moeten inzitten, zitten er nog niet in. De I18N trekt op niets meer. En het grondig testen lukt niet eens omdat het alle vijf voet crashet.

Aaaaaargh! Om misselijk van te worden!

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.