640K

…should be enough for anybody, right?

’t Is niet zo vaak dat ik tegen de limieten van het Windows (XP-)files system aanloop, maar met het rippen van mijn CD’s gebeurt het wel eens.

Een filenaam als

f:\My Music\Classical\Bach, Carl Philipp Emmanuel\Sei concerti per il cembalo concertato accompagnato da due violini; violetta e basso; con due corni e due flauti per rinforza\Carl Philipp Emmanuel Bach - Sei concerti per il cembalo concertato accompagnato da due violini; violetta e basso; con due corni e due flauti per rinforza - Concerto, Wq 43, 3 in Mi bemolle maggiore 1.mp3

is blijkbaar te lang voor XP. Awoert!

[in related news: ik zit aan de B van Bach, Carl Philipp. Da’s voorbij de B van Bach, Johann Sebastian. En aangezien ik omgekeerde volgorde aan de compilatie-CD’s en dan de Z begonnen ben: ik ben haast door de CD’s die op de planken stonden.

Dan nog de CD’s die in het huis rondslingeren, en we zijn er! Juich!]

One Comment

  • Hehe ja, eerst artist/album/ en dan nog eens artist – album – title – TrackNo.mp3 dat begint te wegen he :) Ik probeer zelfs zoveel mogelijk binnen de Joliet standaarden te blijven, zodat ik als ik ooit een mp3-cd-speler in mijn auto steek, ik proper de volledige artist en title kan zien op de display :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.