Akelig

Daarnet was er op bbc1 een interview van Bill Clinton door David Dimbleby.

Clinton was indrukwekkend. Kalm, dossierkennis, articulate, echt grappig bij tijden, waardig, een echte staatsman.

Ik bedacht dat het enorm spijtig is dat een stomme blow job het enige is waar veel amerikanen aan denken als Clinton ter sprake komt. En ik bedacht eigenlijk vooral hoe absurd het zou zijn dat George W. een dergelijk interview zou geven, waar hij tot in detail, met naam en toenaam, en zonder versprekingen of flaters, boeiend spreekt over dingen die voor, tijdens en na zijn presidentschap gebeurd zijn.

Droevig.

2 Comments

  • Clinton had en misschien heeft zijn waarde ook zonder ‘m te vergelijken met George W.

    ’n Simpele blow job – een blow job in The Oval Office als stom kwalificeren ontkent het belang ervan – kleurt de man nog meer.

    Maar het frappantst is nog wel menen te weten waar veel amerikanen aan denken als Clinton ter sprake komt. Me dunkt een echte kenner. Een kenner van platgetrapte paden, die niet existeren. Wellicht laks edoch ook mistroostig.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.