Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Allez ju

Een mens kan niet leven van slecht voelen alleen, dus bij deze [via Jan]. Wie op zoek is naar nieuw werk:

Geachte relatie,

Zoals u wellicht hebt vernomen heeft Koen Jaspaert besloten de Nederlandse Taalunie per 1 september 2004 te verlaten. De Taalunie is momenteel op zoek naar een opvolger. Hiertoe is een vacaturebericht verschenen op onze website http://taalunieversum.org/vacature/algemeensecretaris/. Indien u interesse hebt in deze functie, kunt u die kenbaar maken door een sollicitatie met cv in bijlage te sturen aan vacature@taalunie.org. Wij zouden het op prijs stellen indien u andere personen uit uw omgeving die u geschikt acht voor deze functie op de vacature zou willen attenderen. Het is mogelijk dat u dit bericht meerdere keren toegestuurd krijgt. Onze excuses daarvoor.

Met vriendelijke groet,
de Nederlandse Taalunie

Ik moet dringend solliceteren. (Beste taalunie, zoals u ongetwijfelt weet, ben ik op zoek naar een nieuw job. Daartegen stuur ik U graag deze sollicetatie. Met cv in bijlage vind u mijn interesse.)

3 reacties

  1. Ik durf het niet goed zeggen maar het is sollicitatie met een i 🙂 En ik hoop dat alles goed komt al weet ik niet goed wat er mis is.

  2. Jawel, en ongetwijfeld is ook met een d. En sarcasme met een c 🙂

  3. Ai oei sorry, that went STRAIGHT over my head :p
    Mijn sarcasmedetector is kapot vandaag denk ik.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑