Blok

Het succes van het Blok is dat ze ingewikkelde problemen reduceren tot eenvoudige problemen, en geen of bijzonder simplistische oplossingen geven.

En ik zou daar zelfs geen probleem mee hebben als het niet zou zijn dat het een racistische partij is, die haar neo-nazistische afkomst weigert te verloochenen.

Kijk, als ze binnenkort voor het hof van cassatie ook ongelijk gaan krijgen, en ze richten een nieuwe partij op waar ze expliciet (expliciet, niet impliciet, niet tussen de regels door) zeggen dat ze racisme en discriminatie veroordelen, en dat ze het 70-puntenplan expliciet terug intrekken: dan mogen ze van mijn part in de gemeenteraad van Antwerpen zitten en zelfs de burgemeester leveren.

En dan gaan we eens zien hoe ze de werken aan de ring op Elio Di Rupo steken.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.