Charisma Photoshop

Zojuist een hele hoop proper schone links kwijtgeraakt aan een gecrashte Firefox, maar bon.

Via Ben Hammersley op de website van Playboy terechtgekomen. Charisma Carpenter naakt. Nu ja, ik zeg “naakt”, ik bedoel eerder gephotoshopt. Ge-airgebrushed. Ge-slécht-gephotoshopt. Een zot met een wacomtablet hebben ze erop losgelaten:

charisma carpenter

What-the-hell-is-going-on-there? Pak een foto, doen een smart blur op alles, en overtrek de contouren met een airbrush of zo? Aargh!

update: kijk, een beetje photoshop mag altijd natuurlijk, een puist links of rechts wegwerken, een rimpel minder diep maken en zo. Unsharp mask, kleuren verduwen, curves. Wat van mijn part ook mag, is zwaar photoshoppen, maar dan moet het wel even goed gedaan zijn als hier.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.