Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Charisma Photoshop

Zojuist een hele hoop proper schone links kwijtgeraakt aan een gecrashte Firefox, maar bon.

Via Ben Hammersley op de website van Playboy terechtgekomen. Charisma Carpenter naakt. Nu ja, ik zeg “naakt”, ik bedoel eerder gephotoshopt. Ge-airgebrushed. Ge-slécht-gephotoshopt. Een zot met een wacomtablet hebben ze erop losgelaten:

charisma carpenter

What-the-hell-is-going-on-there? Pak een foto, doen een smart blur op alles, en overtrek de contouren met een airbrush of zo? Aargh!

update: kijk, een beetje photoshop mag altijd natuurlijk, een puist links of rechts wegwerken, een rimpel minder diep maken en zo. Unsharp mask, kleuren verduwen, curves. Wat van mijn part ook mag, is zwaar photoshoppen, maar dan moet het wel even goed gedaan zijn als hier.

2 reacties

  1. Ik zie vooral dat de schaduwlijn over haar zijkant en onder haar arm precies niet klopt, en vooral haar schouder (waar die overgaat in haar rug, en ook onder haar lip) ziet eruit alsof er duchtig mee geknoeid is. Zeg kunt gij voor de grap eens op die foto aanduidingen maken en zeggen hoe en waarom dat verkeerd is? Als ge tijd en goesting hebt he. Ik wil mijn oog wat trainen 🙂 Ik ben nog maar in het stadium van de clone-stamp en de blur tool om foto’s in naadloze texturen om te zetten (bijvoorbeeld een printplaat-textuur of een rots-wand textuur).

  2. Voor mij is het ergste dat gedoe onderaan haar buik. De rest is wellicht gewoon wat klooien met slechte blur en zo, maar da Unten is het gewoon een slecht getekende cartoon.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑