De gazet vandaag

Over het Vlaams Blok: De CD&V-informateur is nog niet bekomen van zijn eerste gesprek met het Blok. Niet alleen bleken de Blok-verantwoordelijken maar weinig vertrouwd te zijn met de concrete dossiers. Achteraf vertelden ze voor de camera’s net het omgekeerde van wat ze binnenskamers aan de informateur hadden gezegd.

Tja.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.