Going to the dogs

Ik herinner me nog als de dag van gisteren, toen ik alleen nog maar over computers kon lezen, in Byte, en Science & Vie Micro, en PC Magazine, en in l’Ordinateur Individuel, en later Zzap 64 en Crash, toen er nog geen CES en E3 was.

Er waren toen, in de jaren 80, dat decennium waar de dieren nog spraken, drie highlights van het computerjaar. De jaarlijkse Printer Test in PC Magazine, Best of the Year in Byte, en de rapporten van Comdex.

Byte is al een tijdje dood, alleen Jerry Pournelle zit nog in zijn online Chaos Manor, er worden geen dot matrix of daisy wheels meer verkocht, en Comdex is dit jaar opgeschort.

Sic transit gloria mundi.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.