Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Honey, I’m home!

Ik trek al een hele tijd dagelijks foto’s, maar tot vanmiddag had ik nog nooit in mijn leven een reflexcamera in mijn handen gehad.

Nu loop ik er al een halve dag mee op mijn buik mee rond, en het is het alsof ik van een lange reis thuiskom. Al de dingen waar ik vroeger geen controle over had, en die ik nu zó kan aanpassen! En dat toestel is zo goed gemaakt: het ligt fantastisch in de hand, niet te licht en niet te zwaar, alle knoppen en draaidingen zitten op een voor de hand liggende plaats—groots.

1 reactie

  1. Ik wist het, hè: geef een man iets technisch in zijn handen, een fotocamera ofzo, en binnen de twee uren kent die dat toestel van binnen en van buiten. Hier is dat net ’t zelfde. Amuseert u!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑