Honey, I’m home!

Ik trek al een hele tijd dagelijks foto’s, maar tot vanmiddag had ik nog nooit in mijn leven een reflexcamera in mijn handen gehad.

Nu loop ik er al een halve dag mee op mijn buik mee rond, en het is het alsof ik van een lange reis thuiskom. Al de dingen waar ik vroeger geen controle over had, en die ik nu zó kan aanpassen! En dat toestel is zo goed gemaakt: het ligt fantastisch in de hand, niet te licht en niet te zwaar, alle knoppen en draaidingen zitten op een voor de hand liggende plaats—groots.

One Comment

  • Ik wist het, hè: geef een man iets technisch in zijn handen, een fotocamera ofzo, en binnen de twee uren kent die dat toestel van binnen en van buiten. Hier is dat net ’t zelfde. Amuseert u!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.