Jan is terug in België, en hij had er geen betere dag voor kunnen uitkiezen. Het is het ideale weer om buiten te zitten.

Kirsti was op bezoek uit het verre Finland (nu ja, eigenlijk ut het verre Brussel 🙂 en we hebben vanmiddag de barbecue nog eens in gang gesleurd. Gemarineerd konijn (lekker, maar in het vervolg doen we alleen maar poten want de râble was redelijk droog), chicken onna stick, boudin blanc voor de kinderen, fazantworst van bij mijne maat Ben Weatherall, en dan nog gewone worst omdat de kinderen niet genoeg hadden. Met tomaatsla, rijstsla, aardappelsla en komkommersla.

bbq

Met muziek op de achtergrond en de zon die schijnt. En beter dan dat kan een mens het niet hebben.

Ik begin er bijna spijt van te hebben dat ik gisteren zo lang uit mijn zetel geweest ben, want anders had ik misschien kunnen meegaan naar de Vrijdagsmartk na het eten in plaats van hier in mijn zetel te moeten zitten met pijnstillers—maar een mens kan niet alles hebben.