Kinderen

Zelie is vandaag vijf jaar geworden!

We hebben het niet echt gevierd omdat er nog een feestje op komst is. Met stapels kindjes, van haar klas, en van familie, vrienden en kennissen, met taart en met een professioneel echt groot springkasteel en alles erop en eraan.

Vandaag is het beperkt gebleven tot tractatie en slakken. Sandra is langs geweest met ijsjes voor alle vijfendertig kindjes van de school, en ik heb escargots gekocht voor Zelie en Louis.

Op mijn vraag “Hebben jullie zin… om… slakken te eten?” was het antwoord van Zelie een enthousiast “Ja!!!” —en een fractie van een seconde later, Louis (met zo’n gezicht als hier): “Jààààà!!! En wormen ook!!!”

Enfin, de escargots: Louis wou er wel van proeven, maar dan toch niet, en dan toch wel, en dan toch niet. Hij vond ze wel lekker maar hij wou ze niet in zijn mond steken. Zelie vond ze heel erg lekker, en heeft er stapels van gegeten.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.