Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Links, rechts, links

I myself voted for the Front National, a Wallonian rightwing party with an anti-immigration agenda. So did my wife. En banners met Standing Together With Israel en Unilateral My Ass. Verfrissend.

Good grief. Als ze trouwens nog eens Big Brother doen, ga ik absoluut niet meer kijken. Mleh.

Writers for alternative newspapers on the West Coast generally aren’t prone to making hyperbolic, paranoid statements, but I’ll smash the mold: Our country is being run by a lunatic Christian cult. En op hetzelfde onderwerp: Thomas Kinkade, voor mensen die hun Kunst graag wat minder entartet hebben.

Tanguy ten voeten uit 🙂

Dit is angstaanjagend. Niet omdat het zo’n boeiend artikel is, of omdat het zo belangijk is (het gaat over syndicatie begod), maar wel omdat het drinend nodig is hoe vol zever de meeste journalisten eigenlijk zitten. Bijna altijd als ik een artikel lees over iets waar ik meer dan de gemiddelde mens over weet, zie ik fouten, van de meest onschuldige tot de grofste. Wat wil dat zeggen voor al die artikelen waar ik evenveel of minder dan de andere mensen weet? Brrr.

Thenk Ghu? U zei? Eerst opgemerkt in deze post op Usenet, maar blijkbaar overal te vinden. Weird. Ook als oh ghu en ghu knows. Blijkbaar een generische vervanging van “God”?

Bietekwieten: verzameling van alle auto’s met BTQ in de nummerplaat. Lovenswaardig initiatief.

Spooky.

3 reacties

  1. OK, ik weet dat dit heel puberaal is, maar: “’t is wel toepasselijk dat die Tanguy in een straat met “Adolf” erin woont!”

  2. In’t middelbaar leerden wij in de les Engels dat de naam van God uitspreken of neerschrijven/drukken vroeger als godslastering kon beschouwd worden, daarom schreef men wel eens Gad of Dog. Ghu zal ook wel zoiets zijn?

  3. Mja, ik was ook zover. Het verbaast me alleen dat ik dat nog nooit gehoord had, maar dat het blijkbaar wel al redelijk lang en algemene gebruikt wordt. Ouirde.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑