Major Bleh

In het departement van zwaar tegenstekegem: Amazon en Firefox spelen niet mooi samen. Ik doe een checkout, wil even mijn afleveradres veranderen, ik ben uitgelogd. Weer inloggen, adresboek heeft maar één adres meer. Adres aanmaken, ik wil mijn delivery options aanpassen: uitgelogd. Weer inloggen, adres staat weer op wat het in het begin was, en adresboek bevat teveel entries. Entry proberen deleten: lukt niet, en weer uitgelogd. Terug inloggen: shopping basket is leeg. Aaaargh!!!!!

Grrr! Ik ben dan maar weer naar Internet Explorer gegaan om mijn bestelling te plaatsen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.