Nieuw

Alles over de Baudelohof. Of het Baudelopark, zo u wil. De afbeeldingen staan er nog niet bij, maar ik zet ze er één dezer wel weer bij.

Interesting times. Michael Moore heeft blijkbaar zijn laatste film tot in de kleinste details door buitenstaanders laten controleren op fouten. Het blijft propaganda natuurlijk, maar dan wel met zo weinig mogelijk zaken waar ze hem op kunnen vatten.

Meeeeow! Russell Beattie loses it.

2 Comments

  • Zeg eens, wijze man, is het normaal als ik het menu op waterwijk opendoe dat de search-boxen en knoppen verdwijnen? Zodra het menu toe is (goeie timing overigens) verschijnt de search terug. IE6SP1,Win2kSP4
    Als ge niet weet waar ik het over heb kan ik schermschoten maken.

  • Jazeker mijn beste. Ik weet niet meer in welke browser(s) het precies was, maar er was een probleem met z-order in dat form elementen altijd boven alles getekend werden. En om die menu’s die er uitklappen boven alles, ook boven forms te krijgen, was de beste optie dat om forms weggemoffeld werden telkens als er een menu uitgeklapt werd.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.