Secondary display

I’d buy that for a dollar:

lh_winhec_proto_03

…portables met een tweede display waar vanalles op kan komen [via Paul Turott]:

lh_winhec_proto_02

Handig. Hoe meer ik erover nadenk, hoe minder ik eigenlijk zin heb om zo’n PowerBook te kopen. Ik kan een ferm stuk verder op het LAMP-vlak met mijn linuxmachine in het achterhuis (erm, logisch natuurlijk :), en het is toch wel verdorie heel veel geld voor een portable die ik eigenlijk (nog) niet nodig heb…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.