Statistieken

Een fijne site, NationMaster.

België is het land met het grootst aantal vrouwelijke ministers ter wereld. En er worden ook het meeste auto’s per bewoner gemaakt van de hele wereld. En we hebben het kleinste verschil tussen het loon van mannen en vrouwen. We zijn het tweede land als het op echtscheidingen aankomt. Derde voor export van bonen per persoon naar de VS. Vierde voor aantal militaire helicopters in Europa per persoon. Vijfde voor export van wortels naar de VS, in absolute cijfers.

Het meest corrupte land ter wereld is Bangladesh, het minst corrupte is Finland. In Zambia leeft 86% van de bevolking onder de armoedegrens, in Taiwan maar 1% (België staat derde met 4%).

In Litouwen stierven in 2002 drie mensen van acute kaalhoofdigheid. In 2001 zijn vier Duitsers gestorven aan onvrijwillige abnormale bewegingen. Een kleine zeventienduizend russen zijn in 2002 verdronken.

Vanalles, en grafiekjes, en vergelijkingen, en vanalles.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.