• Ik heb er een tijd niet naar gelinkt omdat iedereen het al gedaan had, maar toch maar toegegeven: groot gelijk. Ik schrijf todos in notepad, schrijf mezelf blog entries, houd mijn bookmarks bij in tekstfiles en blogs, gebruik Excel en Word in plaats van databases voor vanalles , en ik ben het er in het algemeen helemaal eens met wat alhier te lezen staat.
  • Amazon weirdness. Ik heb nog maar één van de 25 items gekocht, daar moet dringend verandering in komen.
  • Bloody fucking klote hell: ik wist het gewoon. Ik ben de laatste paar dagen een aantal pop-ups tegengekomen waar ik er geen verwachtte, en ik dacht altijd dat het wel zou liggen aan Washington Post of Times of zo, sites waar ik de popupblocker van Firefox afgezet had. Maar neen. Door via een “user initiated command” te werken, bijvoorbeeld een mouseover of iets in die zin, slippen ze door de mazen van het net. Aaargh!! Beseffen die gasten niet dat het ons gewoon alleen maar kwaad maakt, die pop-ups en pop-unders? [en verdomme ook die viezige flash-dingen die over een browservenster komen gezweefd, bah!]
  • Tee hee. Tin foil [via Jeffrey Veen].