Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Telenet Crap

Ik steek het voor het gemak op Telenet, maar eigenlijk weet ik het niet. Het volgende:

outlook

Ik check mijn mail vanop verscheidene computers, en daarom heb ik mijn Outlook ook zo ingesteld dat hij de mails pas na tien dagen op de server verwijdert (behalve als ik de mails in kwestie verwijderd heb in Outlook zelf).

Soms heeft Telenet zo’n kuur waarbij ik vermoed dat er iets met de klok van de server aan de hand is, want dan worden een hele tijd aan een stuk alle mails van de afgelopen tien dagen keer op keer opnieuw ingelezen. Gevolg: duizenden en duizenden “ongelezen mails”.

Grr!

1 reactie

  1. Jup, ik heb hetzelfde. Ook met Outlook 2003 en vroeger met Thunderbird idem dito. ’t Suckt!

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑