Telenet Crap

Ik steek het voor het gemak op Telenet, maar eigenlijk weet ik het niet. Het volgende:

outlook

Ik check mijn mail vanop verscheidene computers, en daarom heb ik mijn Outlook ook zo ingesteld dat hij de mails pas na tien dagen op de server verwijdert (behalve als ik de mails in kwestie verwijderd heb in Outlook zelf).

Soms heeft Telenet zo’n kuur waarbij ik vermoed dat er iets met de klok van de server aan de hand is, want dan worden een hele tijd aan een stuk alle mails van de afgelopen tien dagen keer op keer opnieuw ingelezen. Gevolg: duizenden en duizenden “ongelezen mails”.

Grr!

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.