Tja

Met een achternaam als de mijne ben ik wel meer gewoon dan Michel Wuck… Vujk… Vuijlsteke, ah, it’s pronounced “fucker” or something close enough anyway, dus zo erg zit ik er niet mee in. Swearing is the last resort of idiots, zeker? En aan de andere kant: ik ben gepromoveerd tot “Belgian celebrity blogger”, dus da’s wel goed :)

Maar ik blijf wel met dezelfde vraag zitten. Als we ervan uitgaan dat op het internet niets verdwijnt, wat zegt zo’n weblog dan over iemand?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.