Muziek

Nu de begrafenis van Reagan achter de rug is: toch even een snelle link voor wie hem nooit bewust zou meegemaakt hebben, of voor wie hem al zou vergeten zijn. And remember kids: R.O.N.A.L.D (zes letters) W.I.L.S.O.N (zes letters) R.E.A.G.A.N (zes letters): Ronald Reagan = 666!!!!!

Pretty soon it’s obvious that there ain’t a farm animal for miles around going to sit down for a week: review van Come Together.

Wat hoor ik? Viking Kittens zijn weg van bij RatherGood? Hierzie! [via het uitstekende the 50 coolest song moments of all time.

That’s-a large-a gator! Ze zeiden dat hij vijf en een halve meter lang was, blijkt dat hij maar een beetje meer dan vier meter lang is. Die anderhalve meter doet er voor mij niet echt veel toe: ik zou dat niet graag in mijn bad vinden. A fortiori niet als ik er al in lag.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.