Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Muziek

Nu de begrafenis van Reagan achter de rug is: toch even een snelle link voor wie hem nooit bewust zou meegemaakt hebben, of voor wie hem al zou vergeten zijn. And remember kids: R.O.N.A.L.D (zes letters) W.I.L.S.O.N (zes letters) R.E.A.G.A.N (zes letters): Ronald Reagan = 666!!!!!

Pretty soon it’s obvious that there ain’t a farm animal for miles around going to sit down for a week: review van Come Together.

Wat hoor ik? Viking Kittens zijn weg van bij RatherGood? Hierzie! [via het uitstekende the 50 coolest song moments of all time.

That’s-a large-a gator! Ze zeiden dat hij vijf en een halve meter lang was, blijkt dat hij maar een beetje meer dan vier meter lang is. Die anderhalve meter doet er voor mij niet echt veel toe: ik zou dat niet graag in mijn bad vinden. A fortiori niet als ik er al in lag.

4 reacties

  1. phil collins het coolste moment aller tijden?!…..mmmm toch niet dat van mij dan!

  2. mm, geloof het of niet, maar mijn real-life-naam bestaat ook uit drie delen ( een tweeledige familienaam ), ook alle drie uit 6 letters, maar had nog niet eerder aan “666” gedacht ..

  3. mm, geloof het of niet, maar mijn real-life-naam bestaat ook uit drie delen ( een tweeledige familienaam ), ook alle drie uit 6 letters, maar had nog niet eerder aan “666” gedacht ..

  4. toch is phil collins niet gek wat mij betreft 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑