Arnold

All dis governing is giving me a good pump in der legs—Schwarzenegger heerst:

“If they don’t have the guts to come up here in front of you and say, ‘I don’t want to represent you, I want to represent those special interests, the unions, the trial lawyers … if they don’t have the guts, I call them girlie men,” Schwarzenegger said to the cheering crowd at a mall food court in Ontario.

Via BoingBoing.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.