Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Bof

Hoe gaat het ermee is een vraag die mij de laatste paar dagen wel meer gesteld is.

Bwoaaf is dan meestal het antwoord. Ik zou het eigenlijk niet weten. Ik voel mij een beetje mleh. ’t Zal wel een combinatie van factoren zijn.

Mijn rug. Ik ben de afgelopen paar dagen meer buiten geweest dan in de maanden ervoor, en ik de conclusie is eigenlijk niet zo goed. Ik ben de afgelopen maanden wel eens van tijd tot tijd een hele namiddag op de been geweest, en dat werd pas serieus lastig naar het einde van de dag toe. Met nu al een paar dagen na elkaar telkens een een uur of twee de stad in te gaan, ben ik elke avond uitgeput, kan ik elke nacht niet slapen, en heb ik elke dag heel de dag pijn in mijn rug. [O ja, en autosondering en aanverwanten zijn nog altijd niet fijn, en daar is ook maar met milliliters verbetering in, if any.]

De computer. De computer is kapot, en dat steekt me zwaar tegen. Ik kan niet aan mijn gerief, ik kan mijn programma’s niet draaien, alles gaat traag en slecht op de portable waar ik nu op zit, ik heb mijn contacts en mijn oude mail niet voor mij, kortom, ik voel mij afgesloten van de wereld. En ik heb (stukken van) een nieuwe computer moeten kopen, dat heeft enorm in ons budget gegeten.

Budget. Sandra sinds februari op zwangerschaps/ouderschapsverlof, en ik betaald door de ziekenkas. Nuff said.

Televisie. Er is niets meer op tv. Iedereen is op zomerschedule overgestapt, en het zijn praktisch allemaal herhalingen. Op zeldzame uitzonderingen als Couplings na, maar dat hebben we gisteren dan weer gemist (dju!).

Kinderen. Zelie is weg. Louis is (99% van de tijd) een wolk in huis, maar ik mis Zelie toch wel.

Foto’s. Statief. Flash. Nodig. Nieuwe lenzen: macro, breedhoek, tele. Wil hebben.

Ons huis. Het pleisterwerk in het achterhuis is nog altijd niet droog, wat wil zeggen dat de trap er nog altijd niet terug in kan, dat de muren nog altijd niet afgewerkt zijn, en dus dat er nog altijd geen bibliotheek in het achterhuis is, dus ook dat mijn boeken en CD’s en DVD’s nog overal rondslingeren in de rest van het huis. En dat ik in de rommel leef, bah.

3 reacties

 1. Er zijn zeker ook positieve zaken.
  1. Die rug komt zeker in orde. Meer uren te been, zorgen natuurlijk voor meer pijn tijdens de avond/nacht. Een teken dat het kan. Beter veel te been dat plaat in bed.
  2. Straks zit je voor de (half)nieuwe pc. En nieuw is altijd leuk.
  3. Zwangerschaps verlof krijg je niet zomaar!!!Er moet een reden voor zijn, dus??? En blijft niet duren.
  4. Gooi de tv buiten, of kijk naar een leuke dvd.
  5. Zelie komt zeker terug.
  6. Een kleine droom is altijd gezond… Want je droom komt zeker uit.
  7. En het pleisterwerk droogt zeker met deze prachtige zomer 😉
  Bekijk het eens aan de positieve kant, maar dat zal je nu reeds aan het doen zijn.

 2. Ach, ik ben dan maar aan een nieuw boek begonnen. En nog wat pijnstillers geslikt.

  😀

 3. Allee, ik ben blij dat ik niet de enige ben die in een zielige bui is!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑