Busy busy busy

Een iets snellere computer: ’t is een weelde.

Het enige dat ik er spijtig aan vind is dat ik het zo snel gewoon word—upgraden naar een snellere computer lijkt vanzelfsprekend, ’t is het downgraden dat pijn doet.

Afijn. Tijd om mijn zaken heir wat op orde te zetten. Op een paar foto’s na, ben ik erin geslaagd om al mijn foto’s van de ioude harddisk te halen. Kan ik verder gaan met categoriseren: de cateogirsatie van Photoshop Album ge├»mporteerd in iMatch (met de dag word ik er contenter van, had ik dat al gezegd?), en nu verder doen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.