Boingggg!! Paging Mr. Vuijlsteke: you’re an invalid!

Ik heb geen mensen nodig, ik heb geen nood aan uitgaan, ik heb er geen enkel probleem mee om thuis te zitten, tot nog toe had ik eigenlijk niet zoveel last van mijn rug.

Tot nu. Niet dat ik mensen wil zien, of behoefte heb aan uitgaan, of dat ik zot word van thuis te zitten, dat niet. Maar ik wil foto’s gaan nemen, en ik kan niet. Mijn rug heeft een sluipaanval ingezet op mijn pijncentra, er is niets op tv, alle dvd’s zijn uitgekeken, mijn computer is dermate oud en versleten dat ik er geen spelletjes op kan spelen, en ik geraak nauwelijks tot op de koer beneden om foto’s te pakken.

Enfin. Sandra is met Jan en Louis naar de Gentse Feesten, de kermis en het straattheater. Ik heb er hoop op dat als ik de volgende 24 uur in de zetel doorbreng, dat ik morgenavond misschien wel naar het vuurwerk geraak.

Allez ju. Aan de goeie kant: net na de middag heb ik voor het eerst een foto van een hooiwagen in onze tuin getrokken.