Installatie

In volgorde:

 1. Windows XP Professional en ettelijke tientallen megabytes aan updates van bij Windows Update
 2. Nieuwe Catalyst voor grafische kaart
 3. Mozilla Firefox 0.9.2 met
 4. Microsoft Office 2003, met in Outlook erbij:
  • Lookout 1.2 om te zoeken (nu van Microsoft zelf en geen nagware meer!)
  • Newsgator 2.0.3.3 voor RSS
  • normaal gezien zou ik ook SpamBayes tegen de spam installeren, maar nu Telenet er blijkbaar zelf in slaagt om de overgrote meerderheid van de rommel tegen te houden, laat ik het voorlopig zo (hoe minder extensies en dingen hoe gemakkelijker te onderhouden, ha!)
  • tip voor wie Outlook 2003 en Firefox .09+ installeert, en ziet dat klikken op een link plots twee Firefoxen opendoet: in een Explorer venster naar Tools | Folder Options | File Types > URL:Hyper Text Transfer Protocol > Advanced gaan; daar de “open” actie editeren en “Use DDE” afzetten. Pfff.
 5. Genbox 3.2.2 voor genealogie
 6. iMatch 3.4.0.19 voor fotobeheer (dat bij nader inzien echt wel een ongelooflijk goed programma is) met de update naar 3.4.0.22 (enkel voor licensed users)
 7. Nikon Capture 4.1 en upgrades
 8. Dexia Netbanking (waarvoor ik langs Sun moest om een JVM te gaan halen, bah)
 9. Daemon Tools, onmisbaar voor wie zijn CD’s liever in ISO op een harddisk opslaat dan ze voortdurend in en uit computers te smijten. Zonder Daemon Tools was de CD van Freddi Fish al vijf keer aan zijn einde gekomen.
 10. Photoshop CS met RAW update 2.2 en

Dat is het voor deze voormiddag. Vannamiddag eens kijken naar cd’s en dvd’s schrijven en zo.

8 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.