Molasses

As in “my computer’s slower ’n a mosquito swimmin’ in —”.

Het is mij verdorie beu verleed.

Pentium III-ik-weet-niet-wat, een harddisk met een paar gigabyte over, en 128 MB geheugen: als ik een beeld opendoe in Photoshop duurt het minuten, als ik verdorie een crop doe is het vijf inuten, zelfs zonder roteren, laat staan perspectief vervormen.

Ik ga alleen nog maar Firebird en Thunderbird open houden. En tot mijn computer upgegradet is: nog maar één beeld per dag op photo.

One Comment

  • Hi,
    Jarengeleden had ik hetzelfde probleem… aleen kwam der nog bij dat ik weekelijks mijn HD terug moest formateren ….. alle weken vloeken en noem maar op…….. tot op een dag dat ik zie ” FOERT ” en ik kocht mij een APPLE MAC G5 …….. en nu heb ik al 7 jaar totaal geen problemen meer en…… Ja ik draai ook soms WINDOWS XP op mijn mac computer evenals office programmas
    Groetjes John.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.