Muze

Nieuwe Microsoftmuis door Philippe Starck. Niet genoeg knoppen, als je’t mij vraagt. Ik koop geen muis meer met minder dan vijf knoppen.

En eigenlijk: mijn IntelliMouse Explorer eerste generatie, die ik al sinds jaar en dag elke dag heel de dag gebruik, begint zijn pluimen te verliezen: als ik de draad aan de rechterkant naar beneden laat hangen durft ze uit te vallen. Helemaal te verhelpen door de draad aan de andere kant van de muis te leggen, maar toch. Ik denk dat ik wel in de markt ben voor een nieuwe muis. Ik zou wel een wireless kopen omdat dat dan weer een draad minder is, maar ik zie er tegen op om de batterijen te verversen. Alhoewel, alhoewel: de Wireless IntelliMouse, in bijvoorbeeld Steel Blue, zou nu drie keer langer meegaan van batterij… dilemma, dilemma.

En dan heb ik nog geeneens naar Logitech gekeken: deze MX-700 ziet er ook wel interessant uit. Genoeg knoppen, en vooral: oplaadbaar. In een cradle te zetten als je ze niet gebruikt. Alhoewel, dan staat die cradle daar ook maar ergens te staan… Gnnnn.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.