Zelie is op een kennismakingsvakantie: eerst een paar dagen proberen, en als iedereen eht ziet zitten, mag ze de rest van de week blijven.

De folder zegt dat we vanaf maandagochtend tien uur moeten contact opnemen om te zien wat en hoe.

Na tien uur, kwart na tien is dus ook goed, dacht ik.

Helaas: de meneer die de telefoon opnam weet niet waar ze zijn, en er is niemand die hij kan contacteren. En of ik “na de middag” eens wil terugbellen.

Zucht.

update: nog geen half uur later, telefoon. Om te vragen of Zelie voor de rest van de week blijft of niet. Dat dat van haar zelf afhangt, zeg ik. Ah bon, zegt de meneer, dan stel ik voor om om kwart na één nog eens te bellen samen met Zeeee-lie. [had ik al gezegd dat ik het haat als mensen Zelie zeggen in plaats van Zelie?]

En dat ze het de eerste avond wel wat moeilijk heeft gehad, maar dat dat rap over was, en dat ze de dag erna al duchtig aan het meedoen was.

Voor meer details, na de middag zeker?