Picasa

Looks like someone’s got their ear to the ground: Google heeft Picasa overgekocht.

Met wat gelukt betekent dat dat Picasa nog verbetert van interface (resolutieafhankelijk slideshow bijvoorbeeld, die full screen bedoening voor de timeline steekt tegen op den duur), en dat er functies bijkomen die ook in dezelfde machtig mooie interface komen (NEF, echte categorie├źn, fotoblogging via Google).

Een mens kan maar dromen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.