Slik

Deze link gaat niet lang meer bestaan (’t is op eBay), maaar het is te ongelooflijk om niet te posten.

Een zot verkoopt een hele collectie comics. Met, ondermeer, van de jaren 30 tot no, alle (ALLE) Amazing Spider-man, Uncanny X-men, Fantastic Four, Incredible Hulk, Avengers, Daredevil, Captain America, … Van nummer één tot op vandaag dus.

AAAAXmenSpidey

Op dit moment staat de auction op $199.000, en dat is een ongelooflijke spotprijs. Volgens de catalogi is de waarde van de collectie, zo’n 200.000 comics waarvan ongeveer een derde nooit door mensenhanden aangeraakt zijn wegens nog in de originele verpakking, minstens een miljoen dollar waard.

De Buy Now-prijs is 250.000, en had ik het geld, ik zou geen halve minuut moeten nadenken.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.